DakPlus | dakkapellen, dakramen, overkappingen, renovatieOpties | DakPlus | dakkapellen, dakramen, afdaken, renovatie

T: (077) 306 18 38

Rolluiken

Evenals screens zijn rolluiken erg veelzijdig en streven screens nog ruimschoots voorbij als het gaat om wooncomfort, privacy en veiligheid. Rolluiken zijn uitstekende zonweerders, maar kunnen er ook voor zorgen, dat u beter slaapt door de goede verduistering. Ook bij koude is de isolatie uitstekend. Verder gaan rolluiken natuurlijk de inkijk tegen en verhoogt het de (inbraak)veiligheid. Rolluiken zijn er in vele vormen en vooral kleuren. Rolluiken zijn uitstekend in te bouwen tijdens de fabricage van uw dakkapel.

Screens

Screens zijn een goede oplossing als zonwering voor uw dakkapel en zijn ook multifunctioneel.Niet alleen zijn screens goede zonweerders, maar verhinderen zij ook nog eens de inkijk. Door de vele kleuren waarin screens verkrijgbaar zijn, geven ze ook nog een "kleur en fleur" aan uw dakkapel. Screens worden ingebouwd achter het boeideel van de dakkapel.Beter nog dan screens isoleren rolluiken. Neem uw vragen over screens even mee in het gesprek met onze adviseur.

Horren

Wat heerlijk om zeker in de zomer uw ramen altijd open te hebben. Heerlijke milde frisse lucht in uw (slaap)kamer, maar veelal betekent dat in de zomer wel vliegen en muggen binnen. Dat voorkomt u door het plaatsen van inzethorren. De plaatsing kan meegenomen worden bij de vervaardiging van uw dakkapel. De inzethorren zijn er in vele kleuren en worden op maat voor u gemaakt. Onze adviseur vertelt u er graag meer over.

Ventilatierooster

Een goede ventilatie in uw woning is van groot belang voor uw gezondheid. Een raam open kan niet altijd, zoals bij afwezigheid of bij regen. Ventilatieroosters bieden een uitkomst, dag en nacht. De ventilatieroosters die wij gebruiken zijn van goede compacte kwaliteit, zijn gemakkelijk schoon te maken en heeft een ingebouwde insectenwering. Onze adviseur geeft u graag extra info over deze handige opties.

Roeden

Optioneel bij zowel kunststof als een houten raam, zijn roeden tussen het glas leverbaar. Ook zijn optioneel opplakroeden op het glas leverbaar. 

Aircosysteem

Lupitair airco is de ultieme klimaatoplossing voor dakkapellen. Eén systeem om de ruimte te koelen of verwarmen, zonder buitenunit in het zicht. Airco op de dakkapel: energiezuinig, stil en betaalbaar. Met Lupitair heeft u een buitenunit die niet zichtbaar is vanaf de straat. DakPlus kan uw dakkapel ook voorzien van een aircosysteem. Deze wordt dan vooraf bij ons in de werkplaats op het dakkapel geplaatst en ter plaatse aangesloten.

Recent opgeleverd