DakPlus | dakkapellen, dakramen, overkappingen, renovatieOverkappingen | DakPlus | dakkapellen, dakramen, afdaken, renovatie

T: (077) 306 18 38

Overkappingen

Met overkappingen zijn er diverse mogelijkheden. Het kan gaan om een verlengstuk tussen uw woonkamer en tuin, buitenzitplek maar het kan ook gaan om carport. 

U kunt een overkapping gebruiken om er onder te genieten of gewoon om uw spullen droog te zetten, net wat u wilt. Onze overkappingen zijn van een goede kwaliteit dus u zult er lang plezier van hebben.

Een overkapping geeft u de mogelijkheid om nog meer van uw tuin te genieten. Bij een regenbuitje bijvoorbeeld, kunt u nog heerlijk genieten in de tuin, onder een terras overkapping. Om een idee te krijgen van overkappingen bekijk de foto's bij reeds gerealiseerde projecten.

Neemt u dan daadwerkelijk de stap om een overkapping te maken, laat door ons een tekening maken met daarin uw wensen verwerkt. Op basis van deze tekening maken wij een aantrekkelijke offerte.

 

 

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een overkapping? Vul het contactformulier in en wij komen geheel vrijblijvend bij u het werk opnemen.