DakPlus | dakkapellen, dakramen, overkappingen, renovatieZolder isoleren met SlimFix Deco | DakPlus | dakkapellen, dakramen, afdaken, renovatie

T: (077) 306 18 38

22-01-2011

Met SlimFix® Deco maakt u in een handomdraai van iedere zolder een mooie leefruimte. Op het moment dat men bij traditionele systemen pas bezig is met het regelwerk zijn de zolders met SlimFix® Deco al volledig afgewerkt. De ruimte is een fractie van de tijd klaar voor gebruik. En het enige gereedschap dat een verwerker hiervoor nodig heeft, is een schroevendraaier en een zaag.

Ten opzichte van alle alternatieven is SlimFix® Deco het snelst verwerkbare systeem voor het isoleren van hellende daken tussen de gordingen. Dankzij de decoratieve SlimFix® Deco isolatieplaten en de gepatenteerde Deco Klik- en Naadprofielen wordt een zolder in slechts 3 handelingen voorzien van een isolerend en esthetisch afgewerkt plafond. De profielen zorgen tegelijkertijd dat de constructie luchtdicht wordt afgesloten. Dit laatste is belangrijk omdat luchtkieren tot warmteverlies kan leiden. Het realiseren van een luchtdichte aansluiting is normaliter een zeer lastige opgave. SlimFix® Deco in combinatie met het Deco-profielsysteem lost dit probleem moeiteloos voor u op zonder extra handelingen.

Door de goede isolerende werking van SlimFix® Deco creëert u een comfortabele temperatuur in een woning. In de winter is het aangenaam warm zonder dat de thermostaat een graadje hoger hoeft. In de zomer voorkomt SlimFix® Deco het opwarmen van een woning zonder kostbare energie te verspillen aan de airconditioning. Aspecten die voor een potentiële toekomstige koper van een huis van doorslaggevende betekenis kunnen zijn voor hun keuze. 

Toe aan renovatie?

Onderstaande situaties lijken ons toe aan renovatie. Is dit bij u ook het geval? Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een renovatie? Vul het contactformulier in en wij komen bij u het werk geheel vrijblijvend opnemen.