DakPlus | dakkapellen, dakramen, overkappingen, renovatieZolder verbouwen | DakPlus | dakkapellen, dakramen, afdaken, renovatie

T: (077) 306 18 38

Zolder verbouwen

U heeft een zolder die niet gebruikt wordt als leefruimte maar als opslag van spullen? U wilt deze zolder nu gaan verbouwen tot slaapkamer of kantoor? Dan bent u bij DakPlus aan het juiste adres. Wij kunnen op een efficiënte uw zolder verbouwen volgens uw wensen. Om meer ruimte te creëren plaatsen we eerst een prefab dakkapel om vervolgens de gehele zolder netjes afgewerkt voor u op te leveren. Het verbouwen van uw zolder met een dakkapel biedt meer ruimte en verhoogt het leefgenot.

Voor de verbouwing van uw zolder halen wij u zorgen uit handen. Wij zorgen ervoor dat, indien nodig, een vergunning wordt aangevraagd, het dakkapel geplaatst wordt en de binnenafwerking tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Kortom, u kiest voor het totaalpakket? Vraag dan snel geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Toe aan renovatie?

Onderstaande situaties lijken ons toe aan renovatie. Is dit bij u ook het geval? Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een renovatie? Vul het contactformulier in en wij komen bij u het werk geheel vrijblijvend opnemen.